lørdag 4. mai 2013

Glutenfri Brownies

Vi skal i konfirmasjon i morgen, og jeg skal ha med en kake.
Jeg valgte da å lage denne,en glutenfri Brownies.

200 gr mørk sjokolade og 80 gr smør smeltes på svak varme. 
Gryta taes av varmen, og 150 gr sukker røres inn. 

Dette må stå og avkjøles en god stund. 
2 egg røres i,ett om gangen. Det er viktig at blandingen er kald nok, ellers blir det sjokolade med eggerøre, og det vil vi ikke ha. 

 3 ss maisennamel, 1,5 ss kakao og 1/3 ts salt blandes og siktes i. 
Dette må røres godt til du får en jevn fin glatt masse. 
Dersom man vil kan man tilsette 100 gr hakkede mandler - det gjorde jeg ikke i dag. 
Ha bakepapir i forma,og smør den godt. Hell røra oppi. 
Bakes på 180 grader i 30 min. 

Kaka er god som den er, eller den kan serveres med krem eller is og frukt. 

Nå lukter det nydelig kake her. 
Jeg tror rett og slett jeg må bake en til som vi kan kose oss med i dag. 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar